Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Wednesday, October 21, 2009

Happy!!!

Yeay..Alhamdulillah..

Mood saye sudah bertukar menjadi sedikit happy. =) Moga2 semua nye berjalan dengan lancar. Dari pagi tadi saye tunggu result from seseorang yang suke membebel tapi sangat laa bagus buat keje. Really appreciate "kebaikan" die!!Thanx god for helping me.

Emosi saye dari last week memang agak kacau bilau. Buat ape pun sume xkena. Dahla panas je tinge ni dengar orang bebel2, marah2.. Haih2. Terpaksa la kan tanggung. Dah name pun kerja. =p

Tapi ni satu pengajaran buat saye dan kamu2 semua. =p Tuk big2 thing jangan la wat kerja last minute kan? Nanti for sure effect kat others. Kamu tension saye tension dan orang22222 lain pun akan tension gak. Cam kali ni saye yang stress. Pagi2 ade je orang tegur, "kN ko okay ke?", "kN sehat x ni"..Haha. Mau x nye..pagi2 dah kena bebel. Lagi2 bila saye rase ni bukan salah saye. But still salahkan orang lain bukan jalan penyelesaian. Just take the responsible and do d best! =) Cewah..HAHA..nampak matang kan??Hihi. [Dah lega boley laa jd +ve..cube bad news..confirm gundah gelana lagi ni..]

Lagi satu jangan assume orang tau semua menda if kite xinform kat orang tu. Jangan expect orang boleh tanye mende yang orang tu xpernah tau wujud. Dah xtau mende tu wujud camne nak tanye???Kan? kan??

Isk. Pengajaran berguna tuk saye dan kamu2 sekalian.

Heheheheh.

p.s. : Thanx 2 encik BF yang menahan tinge mendengar bebelan saye tiap x rase amat down, Aalim 4 ur support and Munir yang banyak menolong saye.



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

2 WishingStar:

limauais said...

tu dia..
this is da real kak kN..
alwis hepi..huhu..

KhairunNadiah said...

wahh~~yeke??hehe..cam wani knal sgt je aiii ni..kehkeh..yup..stress 5 min..ketawa je lebey..haha..

masih ade org tersayang..ade kwn2 yang baek..sapot dgn mcm2 cara..ade je orang bli kan makanan dikala stress (kaped bli kan buah wooo)..nyum2..

so dunia masih indah buat saye! =)

d real me : mase menangis mampu lg ketawa..!