Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Saturday, October 17, 2009

Bila windu menjelma dikala bulan mengambang!

Haha..oke saye jiwang mode skang so tajuk entry pun merepek. Almaklum la, berbulan2 laa xjumpe si die yang jauh nun di universiti tercinta tu. Uhuk2. Tuhla dah terbiasa berkepit 24/7 mase same2 belajar kat U dulu. Haih. Bahaya bercinta ngan budak2 xcukup umur ni. Eh. Bukan2 bahaya bercinta ngan orang bukan sebaya ni. Hehe. Seperti pernah dikatakan sebelum ini. Die muda setahun dari saye la. Ahh..confirm ada orang akan kate saye "pedo". Pedulik kan semua itu. Ape itu pedo? Encik2 Puan2 Cik2 boley la google sendiri. Hehe malas ah saya nak cte. =)

Tahun ke 5 saye setia menanti. =pp Rerakan saye dah banyak dah bertunang mahupun plan tuk berkahwin dan ade jugak dah berkahwin. Saye bile plak ni? Hish!!Saye memang nak kawen sgt3333 laa. Tapi kawen ni bukan menda mudah. Saye salu pikir jejauh laa sgt. Ready ke saye nak jadi isteri bekerjaya. Mampu ke nak layan husband nanti. Boley ke jage anak at d same tyme nk jage hsband gak. Nak anta anak g nursery. Pastikan anak membesar dengan penuh kasih sayang. Isk3..so many things~~Haha. Tapi saye yakin saye mesti jadi wife yang baek! Kui3..kan dear kan?

Hmm..ade gak reason2 lain yang wat saye rase better kawen lambat. Hehe. Sebabkan encik bF yang muda dan masih belum habis belajar. Saye kena laa tunggu kn? Pastu 2-3 tahun die keje. Bagi la tyme kat dia tuk epi kan family dia dulu [Mesti mak mertua sayang saye lebey kalo die bace ni] Hehe. Takkan keje2 trus nak kumpul duet kawen ngan saye. Kan kan? Heee..Xpe laa. Saye kan awet muda [PERASAN!!] Kawen umo 30 pun still muda ag. Mesti orang kate saye umo cam 25 kan?Haha. Xpun orang kate saye cam dak 16 tahun. Lalala~~Ape kate anda??

I MISS U!!! =)



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

11 WishingStar:

alip said...

uiks.. org first.. haha.. haa btol2 mmg mak mentua syg pon.. xyah rsau.. haha..

KhairunNadiah said...

yeyeyeye..mak mentua syg~~oh ibu mertua ku!!

jeng2..mak msti ske..menantu pndai wat kje umah ni~~hahahahaha..=)

tetamu said...

bdk form 1.. kui3

KhairunNadiah said...

thanx sbb puji2 neh tetamu..haha. dh tau dh awek mude! =pp

limauais said...

alolo..ciannye kak kN xley kawen lg..
xpe2,biar lmbt asal bhagia..huhu..

alip said...

tape-tape nanti kita kumpul duit banyak-banyak, kita kawen ek. uh tak sabar nak kawen

KhairunNadiah said...

wani : its oke..fine wif me..heeee..pssstt..KITE NJOY DULU~~ =)

en. alip : err..kamu kah yg comment?kul 3 pg xtdo ag ka??tisk3..(musykil2..gaye tuleh cm bukan)..

azie said...

ni nak wat confession ni. waaaaaa saya pon mau kawen!muahaha

takpe sbr itu pahit tapi hasilnya manis(pesan boyfren kepada sy,ahahaha)

KhairunNadiah said...

see..ade org menyamar jd en BF saye..hihi..dh 5 taun saye ngan die..saye tau cne die tuleh..=)

nice try~~(1s comment mmg BF sy..2nd itu FAKE)

azie: jgn lupe jemput yerrr..hehe..~sy nk tak kamu manis2~hihi

aineeA.S said...

ihihih. apela motip si penyamar tue kn?haha! ala KN, aku pon x pkir g sal kawen neh, pdhal rmai da membe2 siap ade anak lg mklumla bdk edu mmg ske kawen awl..uhhuhu :D
yg penting, kite ENJOOYY!! *gaye cam nora danish* ahhaha :))

KhairunNadiah said...

haha..tahlaa ainee. die trase nak jd bf saye laa kot..haha..opss..maaf bang memen je. hihi..

betoi2..jgn kawen awl. mari reramai masuk kelab ANDARTU! keh keh