Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Wednesday, October 28, 2009

Abang mahu kawen!

COUNTDOWN!!!
NIKAH - 2 Days
WEDDING [Pompuan] - 3 Days
WEDDING [Lelaki] - 10 Days

Oh..semalam cite sal orang kawen lebey dari satu. Hehe. Tapi malam ni nak cite abang mahu kawin. Eh tapi ni baru sorang. Hehe. Hmm..tinggal beberapa hari je lagi. Atas permintaan chunk laa ni..saye attach kad kawen abang. Xdatang siap ek chunk. Grr...

Raja Sehari je beb!!Toksah berangan nak jadi raja betoi2..Hehe!!

Haa..majlis kawen kat Perak. Jemput2 laa datang k?

Hehe. See name saye tercatat kad kawen tu. Haha. Bukan pengantin pun xpe laa. Tumpang glemer kat kad kawen orang jerk! Ala boring ah dorang ni kawen awal2. Huuu. Xsempat nak jejalan banyak2 ag. Pasni 4 sure bz ngan family masing2 jerk. T____T..Xbest3!!!

Haih. Dahlaa next week saye kena pegi Miri [03/11/09 - 06/11/09]. Haha. Wedding abang 07/11/09. Xdapek den nak nolon. Oiiiihh. Sape kate xtolon. Last week balik rumah kat perak, ayah wat kerahan tenaga. Haha. Patut pelik nape ayah beria ajak balik, kehkeh..rupe nye xpuas hati saye pegi miri xtolong before kenduri. Haha. Sebab ayah tau..saye anak paling rajin. =pp Opsss terpuji diri sendiri.

Weh. Tapi best ah kemas rumah lame tu. Macam2 jumpe. Hehe. Nanti saye update lagi k! Nak kemas rumah, sebab ade orang nak datang. *sigh* malam2 buta pun nak datang ke??Haha...!!






Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

9 WishingStar:

aineeA.S said...

haha!lwkla KN neh.da nak knuri mmgla ramai mau dtg uma cik kak oi ^,^

tp kn mmg betoi ar pas kak abg kawen da x syiok sbb kurg sket nak pau2 duet depa.harhar *sowi eh, ni seswai utk owg2 yg lom keje lg mcm saye* =P

pssstt: hg "bila" lg KN?? hahaha :D

KhairunNadiah said...

huhh!!!bab2 pow duet tu..dlu kini dan slame nye..mmg xpat ah..haha..saye ag kaye dr mereka!!kui2..xde laa..saye suke menabung mereka tidak~~ =pp

escapad said...

kN kawen esok..
jemput2 datang putrajaya

KhairunNadiah said...

cisss..pepndai je ko wat jemputan..

chunk said...

eh aku wajib dtg ke nih??hu takot2..kN,bek ko emel diorang tu sme..kot2 diorg x smpat bkk blog ko nih..

wishlist:padel,leha,wadieq,farah (rombongan kenduri aku) *eh abg ko lah kan..hee :P

KhairunNadiah said...

hish!ko ler gtau dorg chunk..wakil2..klo emel kne emel sme..xaci laa..hehe..

sebar2kn je chunk

chunk said...

nih cane nk jd walimatulurus nih??sok2 kawen sndri pon aku kne sebarkan..aish *geleng2 pale*

xpela..abg kN.abg aku gak.abg aku abg aku jerr..eh :p :P

yatie said...

kN~7hb yek? nk dtg gak la if sempat~ tp lupe lg la jln ke umah nye kN tu...huhu...nk tgk kak inaz yg kN cte since 1st sem!!hahaha

limauais said...

selamat kawen kak kN..oopss..silap,
slmat kwen abgnye..huhu..
bile nk kawen ni kak kN,penat sy tggu..haha..