Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Sunday, September 13, 2009

Ramadhan

Hi salam Ramadhan semua. Hmm..lagi seminggu camtu kan nak raye??Hehe. Xde pun prepare pe2 sgt nak raye ni. Baju? Pakai je baju untuk kenduri kawen abang nanti. Xyah buat dua pun. Kasut?Hmm..tgk ah mood nak beli ke x. Lain2?Beli kueh raye n minyak hitam Syntium 1k dapat hadiah casserole untuk mak & abg. Haha. Saye bukan jenis orang yg bergaye mase raye. Pe yg ade pakai je.

Oke back 2 d topic. Hehe. Ramadhan kali ni sonok gak. Ade rezeki lebey ley ah makan sedap ckit kan??ade gak yang dapat free. =) Semua rezeki datang dari-Nya kan. Syukur2. Dan dapat mengeratkan silaturahim sesame kekawan & family. Cewahhh~

Seoul Garden

Orang yang sudi join : ME!, munir, escapad@mazriff(sian ah smpi skang jd kaped je), Pian, Ckin, Chettie (my best buddy) & Ate (kwn chettie)
Agenda : Makan sampai abesss sebab kalo x abes kena byr lebey!Ehem. Tapi Munir & Kaped ade wat sumthng yang kurang senonoh!

rating : 3/5
[saye xsuke sos stimbot..xbape sedap!]

SOHO, Bangi.

Hehe. Dah bekerja ni kan ade rezeki lebey cikit de laa niat makan2 kat luar every month. Abang pun agree. Die cakap xyah la sorang je banje. Share2 ngan die pun oke. Bagi mak ayah & adeq2 epi. Sebaik dok dekat Bangi. Kat citu banyak gak kedai makan sedap2 even xde laa high class kn?Janji sedap & semua orang epi.

Rating : 4/5
[Sedap!!!Sotong goreng tepung sgt superb..tapi sbb kiteorang order awal..semua sjuk!!]

Traders Hotel

Mase awl2 masuk keje, Opismate fwrd2 kan promotion traders hotel ni. Pakej berbuka puasa + stay 1 nite = RM75!!Murah oke. So pe lagi trus jadi agenda department tuk berbuka sesame. Saye pun agree je la kan. Mase ni aaa nak rapat2 ag ngan opismate. X gitu?

Rating : 3/5
[Banyak food tapi rase "Melayu" itu kurang]

Pan Pacific Hotel

Heeeee..yang ni xperlu bayar. Kenape?Jangan ditanye.Hehe. Pergi dengan opismate gak.

Rating : 5/5
[Haha. Nape full rate?Hmm sebab rase "Melayu" nye ketara. Lagi2 ade ikan talang masin!!nyum2]

KFC KLCC

Thanx to Kaped sebab banje kepsi!!Hehe. Sedap hingga menjilat jari. Haha. Mase tunggu waktu berbuka saye & Kaped men dam aji. As usual saye laa akan menang kan. [Riak2] Mase kat UTP men ngn osmet saye xpernah kalah ag. Hahahaha..kan osmet kn??? =pp

Orang yang sudi join : ME!, escapad@Mazriff, Adam, Akay, Dedmen & Zatil
Agenda : Saye melantak kepsi dan saye aneh tgk adam,akay & zatil mkn ckit je. =____= Segan lak saye makan byk2.

Rating : 5/5
[Haha..sebab saye suke saye bg ah full rate]

Chilli's, Midvalley

Heee..yang ni best sebab kuar ngn osmet2 UTP lak. Amoihh Inaz siap perli b4 ajak tu. Die cakap saye sik makan ngn "kaped & Munir" jerk!!Haha. Nape laaa dorang pilih Mid as loacation nak mkn. Saket jiwa nak nek komuter yg sarat ngn orang tu. Wuuu..sebek bejaye after 2x gagal naik. Hoyeeee~Maaf ek osmet2 lain..anda xdilupakan!

Orang yg sudi join : ME!, Waty, Azie & Inaz
Agenda : Update ah cite terbaru [gosip ke ni?? =p]

Rating : 3/5
[Saye makan Monterey Chic. Sedap~~mashed potato yg superb tapi kn saye kurang gemar isi ayam yg padat. Cepat muak!]

Wow. Semua cite sal makan je kn??Haha. Saye memang suke makan!!=p tapi nak wat cane metabolisme tinggi sangat kot susah sgt berat badan nak naik. Haih. Still underweight~!! So sape nak ajak saye makan2 kat tempat yg sedap sile kan la..Tapi kena sedap tau!!Kalo x saye xnak mkn~Hehe.





Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

7 WishingStar:

kHaiRuLDiN said...

kN temokk!!

KhairunNadiah said...

err..temok tu = kurus tp ske nk jd gemok ek??haha~

limauais said...

kak kN mkn byk pon,kecik gak..
jeles2..huhu..

KhairunNadiah said...

err..wani bsar ke?? =pp huuuu..xbest ah!!kecik2 ssh nk g shopim..haha..sik xde size je..T___T cedey2..

aineeA.S said...

apesal Seoul Bulgogi kt Kerinchi tuh dpt 3/5 je??? ahahhaha! kite nk bg full rate!! (saje wat KN bengang) hihihih :D eh, tp mmg sodapla mamam kt c2 (tak tnye pon nk bitau jgk) keh3

KhairunNadiah said...

hehe...alaaa xkesah je..personal opinion laa ainee..hehe..ske ek mkn ctu??nnt jm kte g sme2~

doa aini keje area kL bkn kedah..hahhaha..

aineeA.S said...

erk!! tamo la posting KL...uwaaa! musti duit cam AIR TERJUN,hakhak~ hentikan la doamu iteww wahai KN! ahhaha :D
tp kan, bile nk mamam kt situ, tpkse pjuk walid sbb mahal (bg aku yg xde duit ni ha) so mintak die blnje.wakaka! kijam punye awek ;))