Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Sunday, August 30, 2009

Rumah Baru

Yeay..akhir nye tenet kat umah baru dah up!Lambat tol org TM neh wat kje. Dekat 2 mnggu request baru nak up kan. Haha. Itu pun abang dah serang TM baru dorang nak wat keje. =p Abang bab tenet2 ni die geram gak ah kalo lambat.

Hmm..umah baru kat Putrajaya gak. Hehe. Alhamdulillah laa dapat umah yang ade laman ley jejak tanah. Haha before ni dok apartment. Rumah baru ni pun kuarters gk.

Haih. Tapi belum abes kemas ag. Al-maklum ler satu family kena demam truk ritu. Dekat smnggu gk ler. Sebek bukan H1N1. Balik dari bumi Tronoh yang panas sangat tu kot. Tu sebab demam. Skarang dok tunggu mak abis jahit langsir. Aneh umah neh. Tingkap berlambak. Tuk blik mak je kne gune 20 meter kain. Haha. Maaf ler mak xley tolon dengan alasan : "mak, saye belaja KH dlu KMT bkn ERT". So xreti menjahit. Hahahaha.

Susah ckit laa dok kat umah baru ni. Bus xlalu kat umah. Benti jauh gle. So terpaksa laa saye drive kete g Putrajaya Sentral. Park ctu pastu naik erl. Hehe. Bagus gak melatih saye drive dan parking. Haha.

So sempena nak raye neh, saye dengan sukacita nya menjemput semua rakan2 datang beraya di umah saye. Contact ler dulu ek b4 datang! =)

pic umah baru!! =p

psttt: next story sal pre-convo, convo, h1n1 dan majlis berbuka puasa. =)



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

8 WishingStar:

de_hydrates said...

waah! besaqnya rumah dia.. hehe.. :D

JameL said...

Salah tu KN ... jemput sesape dtg ... kalo tak reti jalan, meh call saye ... saye tau jalan ... ha ha ha

p/s: nk buat jahat skit ... kN, tak thrill la post ko sbb aku dh tau umah ko nih .. hu hu hu

AsmaFarah said...

mantap ar umah ko..eyp, kat precinct bape neyh~

KhairunNadiah said...

safwan : hehe..kuaters kt cni mmg bsar2..heeee~~syukur laa dpt semi d! hehe..

azmil : haha..ko ingt ag ke jalan nk g umah aku neh??

farah : presint 11..mari ler dtg farah..dlu presint 18 best ckit sbb dekat ngn bandar putrajaya [cm ler ade bandar]..hehe..yg ni ulu sket..

limauais said...

besornye rumah ni..bkan cam kuarters je..hahaha..
slamat berbahagia di umah baru..

KhairunNadiah said...

believe me..ade umah ag besar dr ni..hehe..banglo plak..ehehe..umah najib pn bsr pe..hehe..meh ah dtg putrajaya ley jejalan tgk~

AsmaFarah said...

owh..ha ah..br aku pasan..ni projek umah ms aku intern kat pjh dulu... owh..da siap da ek... dulu tuh abandoned project..kemain ssh nk revive.. da msk penghuni da rupe nye ek~

nanti2 aku dtg..rindu lak kt putrajaya~

KhairunNadiah said...

haha..yeke?awat lak abandoned project?ni cm bru bina je farah..presint 11 neh byk umah..