Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Monday, August 10, 2009

Hari Ahad

Adeh..dah pukul 12.07 jam pc ni..malas nye nak tdo tapi dah ngantok dan esok juge keje. Oh pe orang kate "Monday Blues". Maaf saye xpandai bahasa omputeh. Pe meaning blues tu ek?Nak tengok kamus malas plak. Haha. Saye ingat blues tu maksud nya jiwang. Hahahaha. Opss. Otak saye di bawah tahap cerdik.

Bangun pagi ni berkobar2 nak pergi Floria. Tapi hampa, saye kena jage akak saye, diulang AKAK ok. Hish. Dah tua2 pun saye gak kena jage. =p Orang dalam pantang ah. Mak ayah & abang pergi bergotong royong pindahkan perabot kat rumah akak ke umah baru ktorang. Haha kat Putrajaya gak. Uh! Dah angkat perabot sume, dorang kemas2 umah sampai ke petang. Sobs. Saye terkurung kat umah je.Maaf kan saye encik Fikri. Xpat jumpe kat Floria lagi. Hehe. Xpe. Nanti ajak je awek datang raye kat umah ye.

Bile parent pulang, saye terus mengarahkan budak2 i mean adeq2 gue siap2 pergi Alamanda. T___T terpaksa bermurah hati belanja dorang baju baru. Haha. Yele sempena mahu pergi ke convo saye. Sebek "SALE". Haha. Baju harga RM70 jadi Rm20. Murah2. Korang kecik ag xpayah pakai mahal2. pssst : akak korang pun pkai murahan je, asal de baju okeee la kan??kan?? Haih letey okee bawak bebudak hyperactive gi shopping. Mate saye dok terjegil2 je dan tangan laju je cubit bebudak ni.

Ingat nak grab gak satu dua baju tuk saye. Kecewa2 xde yang berkenan ditambah plak dengar ngomelan dari mulut2 budak kecik ni. Mentang2 dorang dah dapat baju baru terus cakap penat nak balik pe sume. Haha paling kelakar mase saye tengah usha2 baju dengar conversation budak2 ni.

Adi : Nape A [bukan name sebenar] asik beli baju je. Banyak nye baju die, adi de satu je.

Iman : Sebab A de duet, Adi mane de duet.

Adi : Adi kecik ag ner boley de duet.

Haha. Ceh!!!!!!Saye xbeli pun lagi. Boring gile shopping ngan bebudak camni. Haih kalo de kawan dekat area2 Putrajaya ni confirm saye dah ajak dorang. Haha. At last saye pun balik je la. Then, lepak2 umah sampai kul 10 gitu mak ajak pasang langsir kat umah baru. Sobs. Letey ah mak. Haha. Tapi mak semangat gile. Pergi la gak. *sigh* Langsir xcukup panjang plak. Sia2 je.

Oke. Ni diari Hari Ahad, 9 August 09.

Err. OMG sok keje. Tido dulu semua. Monday bluessssssssss sudah tibe!!! pssst : xpaham tapi taram je la. Hahaha.



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

7 WishingStar:

de_hydrates said...

bile convo ek?

AsmaFarah said...

ko jgn skandal ngan en F tu lebey2.. sian alip wei, mkn ati berulam jntg nanti... =p

note: kN, ko bkn takat monday blues, ko weekdays blues kooooot~ hehhe

KhairunNadiah said...

safwan : convo ari ahd ni bersamaan 16/08..mau datang ke??heheee...

farah : err..cube bce ayat aku btoi2..die de awek ah..awek die tu mmbe baek aku mse kt skola gak..1 geng ah~~ =p

chunk said...

sori kN..jmpe kejap jer aritue..pdhal dkt je bangi ngan putrajaya kan?takot dh nk g sn..sesat tah kemana2

KhairunNadiah said...

hehe..xpe laa..c u later @ UTP..=p

de_hydrates said...

alaa.. tak sempat r..
sampai mesia 18.. hehe..

KhairunNadiah said...

alaaaaaaaa...pe lewat blik ni..hehe elok2 nek flight..pkai mask tau..akak doakan safwan slamat smpi dgn sehat nye..