Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Saturday, August 8, 2009

Floria dan DiA

Hari Ahad minggu lepas gi Floria kat Putrajaya. Event ni start dr 1 Ogos kot sampai laa esok. Hmm. Ape ade kat sane??Boleh tengok link kat bawah ni: [macam2 ade~~]

FLORIA 09

Selalu memang malas kuar umah g tempat2 crowded ni. Hehe. Tapi kali ni sebab tengok cambest n besar je event ni + de makcik bukak kedai kat sane so cam semangat cikit la. Banyak wooo bunge2 kat sane. Mase pergi ari ahad tu kan event baru start. So bunge2 kat situ memang fresh!!Cantik2!!!Sekarang mebe dah layu kot. Sok saye nak g lagi!!Eh..lagi satu sok mebe sme barang akan dijual dengan harga yang lebih rendah. Lelong beb~!!Hehe. Ley beli bunge2 n mende2 kraf tangan. Sume cantek2 woo!

Yeay!!Paling best jumpe kawan baik mase kat sekolah rendah dulu [Name die : Fikri] . Die keje sementara tuk event ni. Hehe. Lebeh kurang 12 tahun xjumpe. Dulu2 mase sekolah rendah ketinggian die lebeh kurang saye ah!Haih2. Sekarang tinggi banyak gak laa dari saye. Isk2. Banyak mende ktorang borak. Tapi sebab die tengah keje kan, dapat jumpe kejap je. Oh ye. Die lupe kejadian saye melempang die mase kat sekolah agama. Haha. Oke. Die lelaki pertama dan terakhir laa saye pernah lempang. Haha. Ganas gak mase kecik2 dulu.

Oh ya. Pic2 tuk Floria ni ley ah tengok kat facebook saye. Malas dah nk upload pic yang same kat sini. Hehe. Upload pic yang dah di edit oleh encik BF je la. Thanks yer. (n_n). Appreciate it so much!


Hehe..PEACE!! (n_n)Y


HAVE!!! ~(n_n)~

Haha. Oke. Sweet kan die. Eley. Korang kate xsweet pun saye xkesah. Saye sangat bertuah dapat BF cam dia. Maaf yer saye suke compare ngan laki2 len. For now n hopefully forever, die still no 1 di hati saye. =pp



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

4 WishingStar:

yatie said...

hahahaa..tny jwb sndrik kN ni...
sweet2 aliff mmg sweet..hehhehe...

ko xbli bunge tok ktorg ke?=P

KhairunNadiah said...

hahaha macey~
hish..bli bunge tuk korg..nnt smpi sne dh layu ah~

AsmaFarah said...

kN...manis la sgt..nk try sket..yeke manis?? heheh

KhairunNadiah said...

.....
farah gatai~jangan arap k!


psstt : word verification kali ni "watie" sebek bkn "waty"