Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Wednesday, July 1, 2009

Thank You!!!

Yeay!Hari ni balik awal cikit so semangat la update blog lagi. Hehe. Padahal boss kcik suruh balik lambat. Haha. Tapi saye xkire!!Balik gak. Xde mood & otak dah tepu dok kat opis mengadap bacaan2 ilmiah tu. Selambe badak je saye balik. =pp

Oret. Saye tau besday saye dah lame berlalu. Dah dekat 2 minggu kot. Tapi xpe la nak story gak, sebab encik BF baru datang kL wiken lepas tuk celeb besday saye. Rase2 nye ni kot 1st tyme saye dapat celeb besday dengan kawan2. Hehe. Thanx 2 Nizam 4 d nice cake & choc & lolipop yg cumei! Tapi sori la, xmakan cheese cake la. Salahkan Dibe sebab tolon pilih kek tu!Hehe. Thanx gak 2 Syed & Dibe 4 d luvly "book" & "sotong pink". Haha.

Sweet 15???Xpaham gak nape dorang tulih cmni. -____-"

TQ!!!!! (n_n)

Hmm..appreciate semua adiah orang bagi. Hehe. Cam bese laa..kalo dh besday saye kan, confirm la encik BF akan plan datang jumpe saye. Yeye!!!Kali ni die kena bawak adeq die. Haha. Awal2 tu cam malu2 gak la nak detim depan adeq die. Cam rase pelik je. Tapi lame2 ok je. Adeq die jd bodyguard. Hehe. Xkesah pn ade adeq die. =pp


Yeayyyy!!!adiah dr en BF. Hehe!!

Thanx k!!Dapat lak 2 sotong kali ni. Dibe ah neh. Sotong tu wishlist tuk en BF. Die beli plak. Hehe. Tapi d best thing dapat jumpe en BF laa..HUHU..dah berbulan2 xjumpe. Kang lame2 xjumpe die carik len lak. T____T. Hehe. B4 die balik ke Kedah, terkantoi ngan makcik die. Wuuuu...lambat ag nak kawen tp dh terjumpe family2 lak. Malu ah!! Grr..Paling geram tengok en BF ngan adeq die snyum2 cam ejek saye sebab terlampau behave. Haha!!

Hehe. Untuk kali ke-5 , die wish besday saye. Hopefully, sampai ble2 pun die ley wish lagi.Windu!!!




Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

11 WishingStar:

yatie said...

kali ke 5??? 5 tahun da yek???wah lamenye!!31 july anniversary 5thn kan??wah respect2!!!ni kene kawen ni...hehhee...sori kN tlupe gle bday ko wiken ritu jd lupe nk bli hadiah!!ampun!!!!!=P

AsmaFarah said...

aku jeles..nk en BF gak.....T___T
nway...eppy2 sokmo ye en kN. hehe

KhairunNadiah said...

yatie : doakan aku ek..hehe..ala xperlu laa adiah2 neh..=)

farah: errr..nape aku jd en gk?? aku cik ah..hehe..

[re-arrange] said...

wahhh kN!! so scwheeet~ cpat2 kawen~ :P

limauais said...

hepi belated besday kak kN..hehe..
semoga bahagia di smping encik BF trsyang ^^,

KhairunNadiah said...

adeq : haha..cpt2 kawen tu mungkin tidak!!!

cik limauais : hehe..macey~~ (n_n)

chunk said...

he2 kN kawen..aku kawen

(uceh cm ayat2 nk ke mapley lak)

yatie said...

asek skrip tu je chunk..hahahha....sudah2 le tu...da grad ni xyah la jd sidekick kN...ahhahahha

KhairunNadiah said...

isk3..kalo aku xkawen????
hahaha~~

mcm2 laa korg neh~

kokokranc said...

tak lawa pon sotong ko kN

KhairunNadiah said...

so wut??
peduli pe ko ckp lawa ke x..