Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Saturday, July 25, 2009

Niece

Alhamdulillah..akak saye selamat melahirkan seorang bayi perempuan yang errrr [xmo kate cumei!!!].."not bad" laaa..=p [anak saye je cumei~~hahaha].

Hish!Cepat tol mase berlalu. Rase cam baru je kak saye tu kawin. T____T Nampak gaye saye pun dah makin tua. Dah jadi makcik! OMG!Meh tengok niece saye yang baru je lahir smlam.Kecik!!!Takut ah nak pegang.

Heeee~Ayah & mak dah jadi atuk & opah!!!

Alaaaa..nape nges ni!!!Mate pun xley bukak ag ni..Hihi.

Eh eh..Mate dah bukak!!Jelir2 lidah tu lapa ke???

Dah mandi~Tido lena yer dieeee..Heee..(n_n)

Ahaha.Semua baby baru lahir mesti laa cumei kn??kecik je kaki ngn tgn die.Geram gile rase nak picit2 je. Eh name die pe?Tah..xtau laa. Haha.



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

17 WishingStar:

de_hydrates said...

wah! tahniah~ :D

KhairunNadiah said...

hehe!!!macey safwan~~ (n_n)

yatie said...

kN mmg pelik ok??!!hahahaha
/me xsaba nk de baby =D

JameL said...

aku palin suke tgk nurse kat wad tu handle dak dak baby nih ...
selambe je die tonggang tebalik kan bdk tu ...
tp dorg expert ... cm ape tah .. gelabah kot aku rase tym tu ...
hahahha..

KhairunNadiah said...

yatie : err..plik nape yatie??haha..

azmil: err..nurse ganas!tkut ah jd nurse~~tgk darah slumbe jeeek~

WaTy said...

bes nye dah jd makcik~ hahahah.. makcik~~~!!!

KhairunNadiah said...

hahaha..oho..jgn pgl2 aku makcik..aku comei ag neh..haha..ko tgu ah kak ipar ko plak..pstu sme2 laa kte jd makcik..haha

cm yatie dh bese dh die makcik tua~heeee...

Mohd Najwadi said...

hai makcik ~

KhairunNadiah said...

grrrrr..xmo ah makcik2..OMG..xley trime kenyataan~~hahahaha

AsmaFarah said...

aku da post comment las nite..tp nae x appear pun neh..ko disapprove ek? xde lak aku mencarut aku rase.. =p

p/s: mls nk type blk ayt smlm.. ko assume je la aku ckp mcm drg smua k~ heheh

KhairunNadiah said...

err..farah..tenet ko ler tu mengom!blog aku ni xde approve2 ke disapprove ke..haha

neway thanx [agak2 ah ni pe kot tuleh]

yatie said...

eh hello~~ aku makcik comel jugak xkire bape puloh anak sedare pon..haahha

AsmaFarah said...

kN : u r welcome (aku agk2 btol la ape yg ko agak tuh.) heheh

yatie: erk, aku perlu comment ke ape yg yatie post??? =p

yana said...

kN dah dpt niece.. wahhh.. tahniah!! cpt nye.. rase cam ari tuh baru akak ko kawen.. hehe

KhairunNadiah said...

hehe..thanx yana~

Anonymous said...

buy valium valium 5 mg gocce - how much does valium cost without insurance

Anonymous said...

buy valium buy valium online overnight - valium online canada no prescription