Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Monday, July 20, 2009

Bebelan

Entry sebelum2 ni nampak saye macam quite happy. Hmmm..tapi saye serabut!Tatau pe yang serabut. Nak kate bz wat keje xde keje. Macam2 saye pk.

Saye memerlukan someone untuk bercerita. Tapi malas!Cerita sekerat jalan. Sampai orang xpaham. Haha. So better jangan mulakan. Xpun saye malas nak dapat "no comment" or yang sewaktu dengannye dari orang. Bukan saye nak orang respon or bagi idea mahupun solve saye nye problem. Cukuplah sekadar mendengar. Xpun carilah word yang seswai selain tu, ANNOYING ok! =p

Saye SERABUT!

Policy kahwin yang tah pe2. Pasrah je la. Malas nak pk walaupun kadang2 cam terpikir Keje yang saye xtau pe mende. Seyes saye xmahu keje ni!Bukan saye xnak bersyukur tapi saye xreti, xminat, HAIH!Hmm..tapi saye belum start pun lagi experience keje btoi2. Still lam learning process. Hopefully, saye ley SURVIVE.

Saye MENYEPI!

Saye xtau kenape sekarang saye malas nak online. Kalo saye bukak gtalk mase opis hr pun sekadar nak tengok email sebenarnye. Tengah keep track on something kat email. Kalo online pun saye xtau nak chatting pe ngan orang. Sekadar bertanya kabar sekjap dan terus hilang idea nak sembang. Saye makin SEPI. Lost contact dengan beberape orang. Pe ley buat, bukan ley paksa2 orang contact saye. Lagi2 orang2 itu tengah happy dengan relationship masing2. Saye PAHAM.

Ok pe saye ngarut!Haha. Yang saye tau, KAKI saye amat SAKIT berdiri untuk 15 station setiap hari. Seperti SAKIT nye HATI saye sekarang!Opss..jangan salah sangka. Saye xemo. =p

Chow~



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

7 WishingStar:

AsmaFarah said...

cakap kN..cakap..sori la xpat dgr, ko type je la wei...kan lg sng, xde nk sakit2 tekak kan...

policy kawen xley satu company tmpt keje ek??

lek ar..so alip cari keje tepi2 klcc k... =p

KhairunNadiah said...

haha..pe mende ko mepek ni farah???
haih2..windu UTP..pe2 ade umet nk bercerita..ade yatie kt blik sblah..ade korg2 penghibur hati lara..sob sob~ni aku terkurung lam cubicle yg petak dan tinggi..sebek ley nmpk org sblah ag..heeee..

limauais said...

saba2 kak kN..kbahagiaan akn muncul jua..hahaha..<-- jiwang giler ayat..

yatie said...

rndu mau gosip ngn kN jugak!!!=) xpe kN saba k?sume ade hikmah sebalik....mungkin agak lame sket nk nmpk hikmah tp mst ok nt....so tabah kan ati mu, hadapi nye ngn syuman tp ur allowed to feel down sumtimes, tp kene shil after that! =)

KhairunNadiah said...

heeee...macey wani..

hmmm..aku xde mnde nk gosip ah yatie..xsalahkn skali skala down..aku bkn robot nk epi salu..huuu..

yatie said...

ape aku taip tu?shil?hahahha..apekah..ala aku slalu je down..ehhehe =)leh2...tp smgt sket tau!

WaDieQ said...

awal2 keja mmg cam tu.. ok what.. tak der keja tapi gaji masuk hehe