Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Sunday, June 21, 2009

Today (n_n)

21 June~

Ada pe ngan arini? Mesti laa besday saye!Hehe kan dah cakap b4 diz. Neway thanx kat sume yang wish saye k. Saye suke dapat wish dari org. =pp Cam bese laa..besday saye salu mase holiday + hujung2 bulan. So memang xceleb ah tapi xkesah pun.

21 June 2004.

Saye ingat lagi mase ni, saye belum ade pe2 ngan encik BF saye. Mase tu saye dah di UTP dan die masih di sekolah. Haha. Die xpernah tanye bile besday saye tapi mase tarikh ni tibe2 die call gune public fon. 20 sen je die gune tuk call saye!! [dak2 skola ner de duet]].

Saye : Eh nape tibe2 call ni? [die jarang call saye pas balik sekolah]
Die : Xtau. Saje nak call. Hehe.

Saye : Nak wish ke?? [Saje usik2 die]
Die : ....[tuuuuuuttttttt..bis duet]

Kring2.

Die : Sorry putus. Eh wish??Besday ke???Waaaa..patut rase nak call.
Saye : Hehe.
Die : Happy Birthday!!!

[PUTUS]

Xtau nape..after tu cam epi sangat. Haha. Terase ade chemistry ngn die. =pp Hahahaha.



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

3 WishingStar:

rsyazwani said...

happy belated.
haha sorry lambat.
bt it is known that i'm bad with birthdates :P

have a good one ok?

KhairunNadiah said...

thanx raje~~ =pp

klise said...

sori tak wish.... slamat besday....
terasa ader chemistry ngan die dan terasa ader kelas chemistry ngan die adalah 2 perkara berbeza.... wakkakaa