Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Monday, June 8, 2009

Jangan Pandang Bawah

Hye all~

Sudah sekian lame x update blog. Hish!Bukan pe. Adeq2 ramai kat umah ni almaklum la cuti sekolah. Hmm..so sebagai kakak yang hampir matang [POYO!] merelakan la dorang guna pc ni sebaik mungkin. Hehe. Tapi tu bukan sebab utama, lately badan cam terasa letey2. Bila de free tyme je confirm tido. Tido tu lebih bermakna sekarang! [Ok saye start membebel xketahuan =b].

Neway thanx kat reader2 blog saye yang sudi bace blog yang merepek ni. Heee..malu plak. 1st day ke KLCC ade laa beberapa orang cakap dorang bace blog saye. Haha. Xsangka!!Ok setakat ni xde pe yang baru pun. Baru 2 hari berkerja. Hmm..not bad. Hehe. Boss baik!!Opismate baik. Paling best sebab ade Azmil ngan Nono jadi floormate. Xde rase ALIEN sangat. =)

Eh..melalut story lain lak ni. See title post~ Nak story sal 1 peristiwa ni. Haha. Xde ah penting sangat. Tapi ley dijadikan tauladan kepada promoter2 yang berjaya di luar sane. The story begins ....

Saye bersama adeq2 kuar shopping ari Sabtu yang lepas. Then, saye masuk satu kedai alat2 mekap ni. [Cewah, saye pakai mekap. WIWIT~~] Ala..nak beli eye liner je. Eye liner dah xde. So, saye pun usha2 laa mende2 lam tu. Selalu pakai eye liner jenis pencil but tbe2 saye nampak yg liquid. Saye noob ok!!Saye tanye laa promoter kat ctu pe different between 2 mende tu. Woh!!Promoter tu ngan jawab ngan nak xnak + dengan nada yang sombong [Hekeleh. Kerek nye]. Sekali datang sorang customer ni muke cam opera cine. Fuh, lemah lembut je cik promoter tu layan. Haha. Saye dah berapi k! Saye trus grab eye liner then trus bayar. [Sebaik baik hati nak beli gak].

Pas bayar saye terus mengeluarkan api kemarahan saye kat cashier. Actually saye nak g hentam je cik promoter tu. Tapi sebab ramai orang dekat die. Xnak laa plak malukan die.

Me : Elo miss..Apsal ek kawan cik tu xnak layan saye??Ingat saye ni budak2 kecik saje sebok cni ke??UMO SAYE 23 TAU!! [Haha..hilite kat umo]

Cashier : [Speechless]

Me : Lain kali gtau die layan customer tu sama rata.

Haha. Puas hati. Terus saye blah sambil menjeling ke arah dorang. =) Haih. Pe2 pun jangan ah pandang rendah kat orang walaupun saye ni rendah orang nye.



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

14 WishingStar:

member kN said...

ouh.. ler.. pndang bawah tu pndang ko ke?


...

-lari-

KhairunNadiah said...

err..yele..haha

ni membe mane ni??xde name ke??

Anonymous said...

abes kN aku selalu pandang bawah camner?

KhairunNadiah said...

....

lawak je tu..hish!!

escapad said...

aku hanya mampu tersenyum di corner dinding.. hik3... :p..

KhairunNadiah said...

err..nape tersenyum kt corner dinding??

cisss..dpt imagine kaped snyum sinis smbil memandang rendah ke arah aku!!grrrr..

neway..welkam back kaped! =)

de_hydrates said...

:D

KhairunNadiah said...

hye safwan~~ :P

Aishah AR said...

bravo KN!!
yeah2...
ade org pon penah cite kt aku jadi cmni, pdhl nk beli 1 slice kek kat secret recipe je....secret recipe pon nk kerek wtfwtf!!!

KhairunNadiah said...

haha..yeay!!
tah pe2 kn nk kerek??
org nk beli brg dorg gk..mengom tol!haih2..

kHaiRuLDiN said...

tegas nye..

Syed @ Don said...

wuiUuuuuU~ kN bz!~ slalu tak layan aku da >_<.. kim salam nono, wanie, jamil ngan syazana

JameL said...

name aku ade kat situ laaa...

aineeA.S said...

liquid eyeliner bg kesan dramatik pd mata..
pencil kureng sket.
tp both are cnthekk! (huhu,jika masih tidak terlambat)
~baru je wat blog.hoho :p