Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Sunday, May 3, 2009

[[Tag : Hot & Spicy = KFC yang sedap]]

  • Anda rasa anda hot?
HOT!!!!!!grrrrr..cam nak rentung dah ni...haih..cuaca sekarang ni memang panas kan?eh eh..soklan ni tanye saye hot ke x.Ermmm...saye xhot pun. Bak kate encik-laki-ensem kat spital ritu : "Xde sape berkenan kat saye~~" [Die ulang 3x kot depan saye!!!Haha. Hint tu]. Sobs..~Xde sape gak berkenan kat saye.
  • Upload gambar kegemaran anda.
  • Kenapa anda suka gambar ini?
Emm sebab ni guna pc kat umah so xbanyak choice. Pic banyak di lappy.Tapi seyesly memang suka pic ni. Epi tol mase ni. Hehe. Cume xcukup korum!!Mak ayah xdak. Wa ngn Am pun xdak. Gado2 cane pun ngn dorang ni..air dicincang xkan putus! Yeay~[Oh..xsaba nak convo lak.Heee...Besday Am mase tu]
  • Bila kali terakhir makan pizza?
Penting ke soalan ni????Dominos kire pizza la kan??Haha..Yeay!!Baru makan semalam.Tapi me suka pizza hut lagi. Ah!!xkesah laaa..janji perut epi kan. =)
  • Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
Chatting. T____T pe ah encik BF tu. Tibe2 je tengah sms2 pastu ilang. Ah! Confirm tido laa tu. So saye pun chatting ler ngan encik munir. [Eh munir~saje nk pomot name ko!kui2]
  • Selain nama sendiri, anda suka dipanggil dgn nama apa? (Aside from your real name, what other name/nick would you love to be called by?)
Hmm..dan sebenar nye saye suke orang panggil my real name. Xpun Nadiah pun cukup la. Tapi name kN itu lebey mudah untuk orang panggil so terpaksa laa membenarkan mereka2 yang pemalas ni panggil kN je. But plizzzzzz..call me Nadiah. Haha. =pp
  • Tag lagi 7orang? (tag 7 of your friend)
1. Ding
2. Munir
3. Waty
4. Yap
5. Azmil
6. Syed
7. Escapad
  • Siapa nombor 1 kepada anda? (whose no 1 for you?)
Hmmm..seorang yang baik!Hehe..cam abang saye lak. Eh eh tapi xley wat abg angkat errrr sebab saye dah de sorang abang dan sorang abang angkat. =p Thanx a lot 4 everything ek Ding. Oh lam erti kate lain saye suke menyusahkan die. Heeee.
  • Siapakah orang nombor 2? (who is no2?)
Seorang rakan yang amat baik!Hehe..sampai sekarang die seorang yang masih happy berada dalam dunia siber. Oh!!Saye dah xepi laa Munir. Pe2 pun, saye doakan Encik Munir dapat happy ending in his career & love. Chayok2 Munir.
  • Orang nombor 3 ada hubungan dgn sesiapa? (to whom does the person have relationship with?)
Err..ni umet saye!!Haha.Maaf ler kawan2 saye pun xtau die ni de relation ngan sape. =pp Bukan nye saye seorang umet yang xcaring.Haha. Saye caring kan cik Waty cume bab2 love cik Waty ni susah cikit. Cinta xbley dipaksa2 kan Waty?? Hihi.
  • Bagaimana dgn nombor 4? (how about no 4?)
Hah. Ni lagi sorang. Nampak cam de tanda2 mahu ke arah in relationship.Tapi entah ler. =pp Saye bukan paparazi mahupun reporter. So xkorek2 secret dari die. Tunggu je nanti jemputan kahwin dari encik Yap. [Eh eh die nak jemput ke saye ni??Haha]
  • Kata sesuatu berkenaan pada orang no. 5? (say something to no 5)
Azmil!!!!Dari sekolah ke universiti yang sama. Siap amik course yang same.Eh eh tapi dulu ko civil saje je tiru aku amik EE.Haha. Now kite maybe berjumpa di aras yang sama di KLCC.Ahh!!xkesah laa..janji 1st gaji ko kena belanja aku. Xmalu tol kan mintak2.Haha.
  • Pesanan kepada nombor 6? (mesage to no6)
Syed~~nanti dok kat Bintulu tu jangan lupa aku yer.Jauh nye ko di sana. Hmm..terpaksa laa mengabaikan ko lagi bila ktorang plan pe2.Haha. Tapi kenduri kawen aku, kompem aku jemput ko k! Dun worry~~
  • Pendapat anda tentang nombor 7? (thoughts about no7)
Wek wek!!Speechless xde pendapat ah tuk Kaped. Cuma jejage ah semua ek, sebab die dah ade bini.Haha. Dia salu kate bini die ajak tido.So korang2 yang berkenan kat die, xpayah ah laa nanti kena bermadu. =pp [Jahat gile fitnah Kaped.Haha]

Eh. Tag ni ditaja oleh Klise & Eena. Thanx yer. =)



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

8 WishingStar:

de_hydrates said...

kne panggil kak nadiah ar pasni ek.. hihi.. :D

KhairunNadiah said...

kalo mahu akak ske aje~~hehe..=p

pIAn said...

ouh.. akak nadiah~

JameL said...

kak nadiah gak ... cmner doktor aritu ??

escapad said...

akak.. sanggup akak pitnah saya.. -away:sedey-

KhairunNadiah said...

pian : yer deq..awat??

azmil : haha..ciss azmil..elok je..xternoda pn!!grrr..de laki nsem ag tau kt spital tu =p

kaped: wek wek~ner de pitnah..ko yg suke ckp camtu..kui2..=)

kHaiRuLDiN said...

ur welcome~

pIAn said...

kN. game fesbuk baru. meh2 maen ^_^

http://apps.facebook.com/restaurantcity/