Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Tuesday, May 12, 2009

Sick

Hish. Sakit cikit tulih kat blog, status gtalk, status FB, status YM. Haha. Tu memang sifat kanak-kanak yang masih xberubah. =b Xpe ah tunggu besday saye bulan depan ah.Baru saye berubah k!! [saje je nk pomot besday : 21/6]

1st tyme sakit teruk camni. Dah lebey seminggu demam. Demam on/off, kejap ade kejap xde. 2-3 hari ni rase makin teruk plak. Batuk xmo henti2. Salah sape???Diri sendiri gak. Bajet antibodi kuat ler sampai xjumpe doc ngan makan ubat pun cilok2 orang punye cikit. Hehe. Paling teruk, join activity2 kat Genting tu. Patut rest tapi gatal gak join. Best woooo~~berlakon drama. Xsia2 sebab menang 2nd place. Then membe request me jadi usher bawak dulang2 berisi hadiah. Haih jadi bidan terjun lak. Lepas letey berlakon, de sesi karoke ramai2 lak. Dengan suara xdak n batuk yang amat2 teruk me join gak. Siap menari2 lagi atas pentas. Opsss!!!Bukan di clubbing k!Tuhlaa orang kate xsedar diri, duniawi je lebih.Hehe. Eh eh tapi pas abis karoke lebey kuang pukul 12, me tido 3 jam je tau. Bangun tuk pegi qiamulail! See, seimbang kan?? =b

Ok. Keesokan hari nya baru tau langit tu tinggi ke rendah. Saye sesak nafas cam orang asma. Siap muntah2 ngan cirit birit tau. Isk3. Gila pe. Makan dah ah xbanyak.Memang makin kurus dah ni. Tinggal rangka je. Sobs!!

Maka dengan bangga nya hari ni saye berjaya gak ke spital jumpa doc. Sampai je spital putrajaya ni, amik giliran. Fuh pastu orang jage kaunter tu suh saye terus ke makmal tuk amik sample darah. Grrrr..sbulan ni 2x amik darah. Saket gile kot kne cucuk. Nyut333 [Bunyi effect dalaman tu]. Pastu jumpe doc xsmpi 5 min, die juz kate saye kurang darah puteh. WTH!! Camne ley kurang plak?Mase saye medical check up last 2 wik masih normal je. Dan lebih mengerikan, doc tu suh saye datang lagi kamis ni tuk amik sample darah ag. WUUUUUUU!!!

MENGERIKAN LAGI..saye bawa kate baru abang yang baru berusia xsampai seminggu, pastu tergeser kat tiang. CALAR OK! Dup2. Camne nak gtau abang ni. HAHA.



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

12 WishingStar:

Munir said...

yeay jadi org first komen!

KhairunNadiah said...

cesss...tuh je komen die~

pIAn said...

yay~ orang kedua~

de_hydrates said...

syafakillah.. :)

KhairunNadiah said...

pian : tahniah~

safwan : akak xphm~~lme xblaja arab ni =p

de_hydrates said...

moge Allah sembuhkan.. :)

KhairunNadiah said...

thnx ek safwan =)
doakan akak salu k!

weizhu said...

kesian kete tue, org saket takpe, kete repair mahal ;(

KhairunNadiah said...

errr..ciss3..bia laa kete tu..die saket ckit jeeee..

kHaiRuLDiN said...

abedaa kN.. kene ganti kete baru.. btw tahniah krn jadi org pertama mencalarkan kete baru..

yatie said...

arap kN brubah pas bday yek....focusing on fisrt sentence..hahaha...wek2

KhairunNadiah said...

ding : clap2..heeee..tahniah kepada saye!! =pp

yatie : hahaha..hopefully~~wek2!!