Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Friday, May 1, 2009

Layan Lagu..

Hari yang meletihkan. =p Pergi hospital sebab de appointment then abis lam pukul 4 terus "berlari" ke Pudu pick up my little sis. LOL. Amik guna bus je. Hish. Pastu dah tak berdaya nak rebut2 naik LRT. Fuh!!Terlepas 3x ni semua sebab kakcik yang "montel" cikit dari saye. Opss maaf kakcik. Hehe. Adoii..dah dapat naik berdiri lak sampai Kelana Jaya. Mak aihhhh.Cam nak tercabut kaki. Oret2. Sampai sane tunggu my bro pick up ktorg plak. Hehe. Sebaik balik Putrajaya naik kereta kalo x memang pengsan dah. Sampai umah terus melantak xhengat dunia punya pastu bersih2 kan diri cikit. Pastu pe lagi TIDOQ!!! Sekarang terjaga lak. Haha. Ngantok lagi ni tapi dok layan lagu Aizat plak. Jom layan~~





Aizat - Fikirlah

Benarkah salahku, lepaskan kamu
Kau duga egoku, fahami diriku begini
Tiada yang sama
Yang pasti kita semua bebeza
Kau fikirlah

Tiada guna cipta sebuah cerita
Kalau kisah kita sementara
Rasa hati dan langkahmu
Membuat aku keliru

Tiada guna kita menderita
Sungguh semua tidur pun tak lena
Rasa hati dan katamu
Tak lagi seperti dulu

Kita pernah satu, aku dan kamu
Dulu itu dulu, masih di dalam ingatanku
Kini berbeza
Namun masih ku harap kau bersedia
Oo mungkinkah, kau temu bahagia

Lepaskan semua mimpimu
Tangis dan juga sayumu
Kau fikirlah

Tiada guna cipta sebuah cerita
Kalau kisah kita sementara
Rasa hati dan langkahmu
Membuat ku keliru

Tiada guna kita menderita,
Sungguh semua tidur pun tak lena,
Rasa hati dan katamu
Tak lagi seperti dulu

Sungguh semua tidur pun tak lena
Rasa hati dan katamu
Tak lagi seperti dulu

Aku keliru
Aku keliruuuu....







Aizat - Pergi

Sayu terpisah
hikayat indah kini hanya tinggal sejarah
berhembus angin rindu
begitu nyamannya terhidu wangian kasihmu
hujan lebat mencurah kini
bagaikan tiada henti
kaulah laguku kau irama terindah
tak lagi kudengari
kau pergi.. pergi..
sepi tanpa kata
terdiam dan kaku tak daya kau kulupa
apa pun kata mereka
biarkan kenangan berbunga di ranting usia




Kedua-dua lagu kat atas xde kena mengena ngan my life k!!Hehe..Suke je dengar lagu ni.Ok done!Jom sambung titon jom~ Nyte2 all~ ZzzzzzzZZzz...(z_Z).

~~Alhamdulillah check up saye menunjukkan saye masih sihat. =)



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

0 WishingStar: