Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Monday, April 13, 2009

[Tag : Tentang Bintang]

Heee~~xtau nak wat title pe. Belasah je laa title tuh. Nape Bintang???Hee..bajet2 cam cite boys over flowers de pasal star2 ni. Plus, die ibarat "star" yg akan menyinari hidup ini. Haha!!!!!

Oh. Tag ni ditaja oleh Uena & Belle. Setakat yang saye prasan stakat ni la. Kalo de orang len tag gak. Thanx yer. Mari tengok pe kate saye!!


1. Adakah anda suka blogging? Kenapa?


Yerp. Saye sangat suke blogging. Reason = saye suke bercerita. (Pokpek2). Tapi xde laa niat saye nk show off or jaja cerita sal kehidupan saye. Saye masih ade privacy ok! Kadang2 epi je cerita sal jalan2, makan2, sal kawan2 or update sal diri sendiri. Purpose saye wat blog ni memang nk publish sal my life. Xreti nak cite sal mende2 technical or politik ke pe. [Menjawab soklan ka???]


2. Blog siapa yg anda selalu skodeng? Nyatakan 5 (buat masa ini)

Hmm..blog sape??semua blog saye skodeng. Haha. Tapi saye salu skodeng blog yang ade update sal blog2 orang lain. Argh. Paham ke?? Isk2. Abaikan la. Saye xmo nyatakan k! Sesape yang update saye akan skodeng. (O_o)


3. Adakah anda menginginkan seseorang dalam hidup anda ? Yang boleh menyayangi anda sepenuh hati ? dan Siapakah org itu ?

Haha. Kelakar laa soklan ni. Oh..tapi ade je orang yang nak orang xbape sayang die sangat tapi asalkan die dapat. Dapat tuh puas ati ek???Xkire perasaan orang tuh. [Cam kawen paksa ke??] Oh..back 2 question. Yerp saye terlalu menginginkan. Haha. [JIWANG!!] Hmm..saye dah jumpe sorang je sayang saye tol2. [Orang lain tu kate je sayang tp ... (speechless)..so saye pilih sorg je]. My LUVLY Bf. =)


5. Pernah tak cinta anda tidak di balas?

Hmm..saye rase susah untuk saye nak wat 1st move or merelakan hati saye "cinta" sape2 dulu if orang tuh xkate word tu dulu kat saye. So xpernah lak rase cinta xberbalas. =b 1 more thing, if orang kate "suke" kat saye. Saye susah nak caye selagi die xput some effort or tunjuk die betoi2 cinta kan saye. [Wah..klakar lak sebut word "cinta"]. Rule : Suke != cinta. Paham2 ye murid2.



6. Ciri2 idaman bf/gf anda? Nyatakan 5 (btolkan skit: suami/isteri)

1. Tinggi : Haha. Secara am nye, saye xmemandang paras rupa seseorang. Tapi, saye amat mementingkan ketinggian si dia. Xde la terlalu tinggi tapi normal2 pun cukup la. Reason : Sebab saye sangat kecil, so xnak laa nnt anak2 pun kcik2 belaka gak. [Haha. Pk sal anak2 lak]

2. Xego : Saye xbape berkenan ngan orang yang ego. Nak mintak maaf pun ego sangat. Nak ngaku salah sendiri pun ego sangat. Saye suke orang yang kite ley discuss elok2 sal problem pastu kalo de pe2 xkena or trase salah mane2 cepat2 mintak maaf dan senang maafkan orang. Reason : Saye amat sedey kalo gado lame2 ngan sum1..i dun like k!!So kalo dh wat salah tuh mintak maaf or maafkan ah cepat2.

3. Caring : Caring != mengongkong k. Kalo dah ajak g mane2 tu pastikan laa saye ni selamat sampai ke pe. Haha. Terase di sayangi. Kalo saye sorang2 tuh call laa saye kejap2 tuk pastikan saye ok. Hehe.

4. Romantik : Opss..bukan curi point Belle ek. Haha. Kena laa romantik supaya idup bertaun2 pun xboring. Hehe. Nanti dah tua macam2 memory indah ley ingat. Suap2 makan ke. Main2 permainan pe2 ke. Main teka-teki ke. Nyanyi sebagai balasan wat salah ke!!Haha..[Macam2 lagi..Ner ley gtau sume]

5. Penyabar : Ok saye ngaku kadang2 saye cepat emosional. Meleleh air mate tu memang sifat semulajadi saye. Haha. Bukan ngade2 k! Memang dari kecik camtu. Gado ngan adeq bradeq pun meleleh gak. So saye perlukan si dia yang penyabar. Tenang je dengar problem saye dan bukan bakar2 kate saye PMS or wutever. =)

Haha. Ok. Actually ni bukan2 ciri2 idaman saye. Opss kecuali no 1. Hmm.. yang lain tu saye TERjumpe mase ngan si bintang hati saye ni. (n_n)


7. Pada umur berapakah anda merancang untuk berkahwin?

Wow. Bila?? Kalo ley lagi cepat dari bagus. Haha. Tapi saye de banyak mende nak kena consider. Dia pun xabes study lagi. Pastu bagi laa die can kumpul duet dulu.Then, tolon family die dulu bagi idup senang. Pas die berjaya semua tu, saye akan consider tuk kawen ngan die. =b



8. Nak berapa anak?

Hmmm..rezeki tuhan bagi terima laa. Hehe.


9. Lucky person yg anda ingin tag:

~Waty
~Yatie
~Yap
~ Mira [Cringe]
~ Azie
~ Deng
~ Hafiz
~ ... xtau sape ag..haha..sape nak wat sile kan ek!!



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

6 WishingStar:

kHaiRuLDiN said...

hurmm.. i think u will lose the bet.. haha! :P

KhairunNadiah said...

ding : err..tgk dulU~~heee.ner ley kate kalah lgik! =)

azie said...

ha ha ha.nasib kn tag kita. kita dah ketagih nak jawab tag ni,ahaha

KhairunNadiah said...

haha~~i noe u like diz tag!!hihi~~

kHaiRuLDiN said...

oouh kN men tipu.. x wat no 4.. jeng jeng jeng~

KhairunNadiah said...

errr..tuh laa..baru pasan xde no 4!mane tah ilang~~lalala~~ =b