Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Monday, April 6, 2009

Hampir gila

Hmm..xpeduli la orang nak kate nangis pun nak cite kat blog ke. Xmo bace sudah!!Nampak tak tanda "x" kat atas belah kanan. Klik je tuh.

Saye sangat depress + kecewa buat mase skang. Ok. Saye epi go lucky! Pure2 je tuh. Haha. Saye nangis xhenti2 malam ni. Actually dh tdo dr kul 8.45 cmtu td. Bergelinangan air mata sampai tertido. B4 dat sms-ing ngn die. Saye perlukan "kata2 manis" dari die untuk mengubat hati yang sangat sedih + pedih ni. Yerp. Die berjaya. Sampai saye letey trus tertido.

Tetibe terjage. Perut pedih. Seharian xmakan nasi. Hmm. Ikut hati malas bangun dah. Tapi tingat lak pesanan adeq jangan lupa basuh baju sekolah tadika die b4 tido. Die ade sepasang baju lagi. Tapi yela budak2 nak pakai baju yang die suke je. Gagahkan jugak bangun. Tengok2 kat nset ade sms ag dari die, meleleh lagi air mate. Betoi2 terharu sebab die sangat concern.

Dan sekarang merenung kosong kat skrin lappy.



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

10 WishingStar:

weizhu said...

i am gila.

KhairunNadiah said...

woh~~jangan gila ag~~nnt kite xley keje kat pet!heee~

cR[i]nGe said...

nape KN sdey?

KhairunNadiah said...

sobs~ T____T
macam2 la mira..

k.arifin said...

aku nk gila gak, aku takleh updet blogspot. T_T

cHRySLeR said...

k.aNNe~
chaiy0k2..
whatever it is,be strong and have faith in God~
kamon2 u cn do it!!

JameL said...

wawawa..
aku lah si 'die' yg kN maksdkan..
terharu aku kN...
tq tq tq..

KhairunNadiah said...

thnx hana..

ciss azmil~jgn nk pasan ek!!!

azie said...

tsk. jgn sedih sampai camtu. tapi kan, kita pnah rasa camtu. lagi dahsyat. 2 hari 2 mlm tak tido. makan tak lalu (tapi tak kururs jugak,kah kah kah).

lebih hebat dari putus cinta. muka mcm panda kena lempang,ha ha ha

jgn sedih tau!
(harap anda senyum selepas membacanya:-P)

KhairunNadiah said...

hahaha~~
yerp!!thnx azie..(tersenyum~~)

hehe..huhu..kalo putus cinta xcmni kot..saye tabah orang nye..

uhuk2 mkn xlalu gk ni..waaaa..tp dh kurus kering ni..kg tgl rangka je!