Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Monday, March 23, 2009

Wedding (n_n)

Eh eh..ni bukan nak buat announcement pasal wedding saye. Haha. Saye lambat lagi la nak kawen since my luvly pakwe pun belum abis study. Btw, die muda setahun dari saye tuh sebab xabis lagi ek. =b

Actually semalam saye ngan beberape orang kawan attend wedding abang waty dekat dewan KISAS. Fuh. Jauh gile perjalanan dari Putrajaya. Since my family nak gi Johor anta my sis balik hostel so saye pun hijack ah kereta ayah bawa g stesel ERL putrajaya. Then dari situ naik ERL g Kl sentral coz janji ngan Huda & Zu nak jumpe kat sane. Ok! Pas jumpe tuh ktorang pun naik komuter ke stesen Telok Gadong. Grrr..ni Syafri laa suruh tunggu situ padahal kalo turun kat stesen KLang lg dekat kot.Hehe. Neway, thanx 2 Syafri coz amik ktorg kat stesen.

Yeay! Dah sampai dewan tuh. Pe lagi makan la! Ok jom tengok pic2 mse ktorg kat sane. Letse go!!

Tyme ni b4 masuk dewan. Haha. Kunun2 malu nak masuk lagi since cik Waty pun lum sampai kat dewan tuh. Panas kot ni.

Isk2. Lepas abis makan xmo gerak dari meja. Nak gak amik pic same2. Muke kepenatan selepas kenyang!!Hihi.

Haha. Saye & Zue xmalu gile tangkap pic kat situ. Ala..nak tangkap pic pelamin yang cantik tuh. Xpe2 xde orang kenal ktorg pun. See..ade red karpet di situ. Cam artist dah!!

Ha..cik Waty ngan baju pink nye. Hot gitu. =)
orang lam pic : Zue, me!!, Waty, Huda & Aishah.

Hmm..ingat nak tengok pengantin sebab abang Waty tuh navy so ade laa majlis lalu bawah pedang tuh. Isk2 tapi lame sangat lak nak tunggu. Rugi2, kalo x ley jumpe sorang yang bawak pedang. Mesti ensem kan kan??? OPss..nanti de orang marah! So ktorang pun balik la. Mase odw ke kereta terserempak lak ngan Pian + Ckin. Yeay!! Dapat sumthing from dorang.

Hihi. Cute sangat ok!!!Thanx ek korang~Epi2!!

Mase dok makan2, Aishah bawak perkabaran ade la 2-3 orang kawan2 akan kawen lam tahun ni. Wah!!!Saye cam xcaye. Isk2. Sekarang trend kawen awal kan?? Fuh!! Saye bile lak???Heee~~




Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

5 WishingStar:

Aishah AR said...

Aishah tu smpaikan jemputan (?) + berita gembira jek..bukan die jadi minah kepoh ekkkk..haha

KhairunNadiah said...

haha..opsss!!takut gak ek jd minah kepoh??hihi~~

mahan-tu said...

ingatkan k-anne yang kawin tadi..kuchiwa2..hehehehe :p

Aishah AR said...

eh2..patut happy la KN blom kawen..sbb still ada peluang kan KN kannn..

KhairunNadiah said...

mahan : kuchiwa sbb ingt x jemput ke???

aishah: pssttt..die pompuan..haha~