Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Saturday, March 21, 2009

Rock Legends!

Hye semua. Lama kan saye xberblog?Haha. Cewah bajet2 cam de peminat kat blog ni je. Ok! Skang macam ramai orang dah ade muka buku. Seingat saye start muka buku ni mase saye tengah intern kot. Tapi xnampak sangat pe kegunaan nye. So bia je berhabuk. Tapi sekarang muka buku semakin femes. Cam ramai dah beralih arah dari friendster ke muka buku ni. Saye cam bese gak malas nak update pe2. Nak bukak pun malas. Sekali sekala je jenguk2 kat situ.

Haha. Tapi sekarang ade sumthing yang wat saye rajin jenguk2 muka buku ni!Yerp satu application yang di war2 kan oleh rakan2 di #natto. ROCK LEGEND! Ok. Mula2 saye memang xminat nak main mende ni sebab kurang paham pe mende nye ni. Tapi lepas di explain cikit2 oleh pian ngan leha, boley la paham cikit. Maka saye wujud kan grup saye sendiri ROCK STAR.

Ok. Jom tengok character saye dan rakan2 lam Rock Legends ni after di make over. Cewah!

Saye singer group saye!!! Now level 21. Saye di freelance for encik ruMAh_keDAi. So mic di sponsor oleh die laa sebab die dah power + kaye.

Ok ni drummer saye encik Escapad. Mase capture pic ni die ngah level 13. Haha. Improve2. Kire die ni freelance tuk saye plak. So saye lak jage die bagai menatang minyak yang penuh!! Ehem. So sile kenang budi. Haha. Die make over character die sendiri ok!

Hehe. Ni guitarist saye!!Cumei x die??Haha. Bergaya ngan spek mate itam je. Ehem!!Ok ni encik oRen aka pakwe saye. Haha. Okey die main xsampai 30 min dah boley level up sampi level 10. Pelik gile cane die main. Gitar die ni pun ditaja oleh saye k! Kelaka die sanggup buat muka buku ni sebab nak sapot saye main mende ni.

Hehe. Saye as singer semakin level up semakin banyak ley pump up crowd. Kalo drummer die cam boleh heal power ahli group. Guitarist lak de power wail power orang. Hehe. So level up kite kena kumpul kan fame yang diperlukan. Hmm. Menarik gak game ni. Nampak cam mudah tapi sebenar nye kena gak pikir strategi cane nak level up ngan cepat + menambah duet dengan banyak. Ok, due ahli yang saye cite ni saye dah lock contract dorang. Ade lagi ahli lain tapi nanti la saye cite ag. =) Jom main!!!




Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

9 WishingStar:

HaLfFeaZz said...

uiyooo~ ajar la aku gune muka buku..
aku ade da juz x reti gne (pe gne la aku jd dak it.. wahuahua)

nyway add ek.. halffeazz@yahoo.com

KhairunNadiah said...

hehe..jom2..nanti aku add ko..pastuh aku hire ko ek!!haha..~~

pIAn said...

woh~~ kN ganas~! mic tengkorak~!

rock on~! :D

escapad said...

aih.. lagha2 neh..

KhairunNadiah said...

pian : yeayy!!rock n roll~~

kaped : mengisi mase lapang ah!!

mahan-tu said...

hehe..k-anne rocks!!!!

Husna said...

aaaaaaaaaa...xaci!! Kn slalu choose my band tuk lawan. mentang2 la the queens tu low level agi. xpe2~~ tunggu r.. hahah~ :P

KhairunNadiah said...

hihi~~ala tp kn uena lwn team uena dpt fame ckit je..
xmo ah lwn lg..haha~

Syed @ Don said...

hi hi hi! meh meh aku nek kan level.

Sedikit pembetulan, drummer tak heal orang, bassist keje heal. Drummer kasik semangat kat team member. nenanti aku rajin aku wat la post sket pasal game neh tp lom kaji lagi. hik hik hik. -away:nekkan level-