Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Sunday, February 15, 2009

Speechless


Hmm..lately terase salu lak speechless tyme sembang ngn member2 rapat. Kalo dedulu ley wat lawak sampai mepek2. Sekarang rase cam something wrong somewhere.

Kadang2 saya dok diam2 carik d rite answer. Antara answer2 yang saye consider:

1. Topic dah basi ke?? From me or from die?
2. Adakah saya wat salah? Terasa cam ada orang marah..uh!tapi cam xwat salah~~[manusia xpnh sedar akan kesilapan..so xcakap cne nk tau!]
3. *sobs*..sembang ngan saya semakin membosan kan?
4. Saya dah semakin less concern??Hmm..[saya sekarang cm mengharap balasan..maaf!!]
5. Saya cam dah belajar ayat "no comment". Tapi saya xprektik kan ayat tuh..cuma wat ala2 cmtuh lak.

Hish..banyak lagi kot..tapi..hmmm xpe laa..orang xnak sembang dah nak wat cane kn??cume sumtyme saya de tyme2 down. I hope sum1 ere 4 me. Dan saya tau, yerp orang itu masih ade.



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

14 WishingStar:

weizhu said...

My opinion is you or your friends might have moved on in life. This is very possible when one starts to join the work force. Working in a different environment offers different life experience and that highly influences one's thinking.

Sooner or later that could also mean having different social circles and be close with other friends.

KhairunNadiah said...

wuuu~~gud opinion from u wz..so saye pun perlu move on ke new life is it? oh..tah2 saye yg berubah tanpa sedar!! =)

Mohd Syafiq Rashid said...

ko kene keje dulu kot.
baru ade topic.
ahaha

i second weizhu.btul la tu, da keje, mentaliti lain sikit, bukan mcm da kat utp da. Otak budak2, nak maen je keje.hehe

KhairunNadiah said...

=_________+

uh2..saya sperti budak2 ke??haha..isk xde ah men pn sgt..mebe sy bosan kot tuh cepat trase bile xde org kt skeliling..

sy perlu kan keje~oh..

KhairunNadiah said...

tbe2 sum1 yg saya bru knal pm me at gtalk :

dia: awk. sy bc blog awk tu.

dia: pasal member awk. dah berubah.?
opinion sy, manusia memg brubah, ikut time ngn environment
tak perlu la awk berubah gak. jd dri awk sebenarnye.
kadg2 diorg berubah ade nak show off ke ape, tp sebenanye diorg still yg dulu2
tak perlu jd cam diorg. awk rilek2 je jd diri awk k.
sy dah biase dah berdepan ngn org senng berubah

dia: so rileks je. bile kuar, jgn diorg yg control topic, try awk lak yg control topic, mesti diorg lame ade balik .
try k

desideria216: wah
=)
thnx a lot awk
hehe
saye bukan pe
sy sedey

dia: heee

desideria216: T____T

dia: jgn sedey2

desideria216: sy cm concern ag kt mmber tuh

dia: no problem. sy phm.

desideria216: tp die berdiam dri
xtau pe prob

dia: takpe. awk bg die time.
nanti die mesti okay balik nye. insyallah.


heeee~~saya tuka kn nick die..sbb die xcomment kt cni..=)

see..even orang yg kite bape knal pn kdg2 concern kt kte..so xptt saye gv up tuk wat baek dgn org.. =)

Mohd Syafiq Rashid said...

wow bagus gile org concern dgn ko
hehe

KhairunNadiah said...

heee~~tuhlaa..terharu sangat!!!!lam dunia neh masih ade yang concern..im really epi!!

JameL said...

mmg bosan chat ng kN..sume salah kN..sebbaik aku bkn mmber rapat die...hahahaha

KhairunNadiah said...

woh..xnk ngaku mmber rapat aku??cmneh ah azmil..xmo ah tgk bola ngn ko!!!uh~~

JameL said...

cm penah jek tgk bola ng aku...hehehehe...

KhairunNadiah said...

xpnah~~tapi ko ajak! haha..
ayat cm salu g tgk bola ngn ko kn??haha~~

Syed @ Don said...

slama ni aku concern dia tak terharu lak. ahakz~ sbb tadek apa nk cite je kot sbb tu speechless. nk cite apa agi. cam aku ni haa, ari2 sama je rutinnyer. posting pun asik pasal akademik je. mmg membosankan aku neh

kokokranc said...

bese la tu don. kuman seberang laut nmpk. kita duk concern dekat2 ni xnah terharu pun

luls

KhairunNadiah said...

syed : haha ala ko concern ke syed..isk xsdr..hehe..tuh laa rutin yg sme membuatkn cerita mkin bosan..haha~

ropi : iskk..ko kuman!!kne gne microskop bru nmpk hehe~~