Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Tuesday, January 20, 2009

Budak Kelantan

Hmm..baru abis tengok cerita [[Budak Kelantan]]. *sigh* ..Aiya..Cerita pe ni???Opss..kepada peminat2 cerita ini jangan marah ek. Semua orang ada hak untuk suka atau tidak cerita ini. For me, just wasting my time laaaa.

Plot cerita xde klimaks! Anti-climax kot. Motif cerita pun xjelas. Dalam cerita ini, macam ade Jahar, Ocet & Li je. Oh dan juga CikNor yang tbe2 muncul xketahuan. Eh, dan juga chinese girl yang nyaris diculik oleh Jahar. Yang lain tuh sekadar memenuhi ruang.

Ocet dalam cite ni boley dikatakan watak yang lemah. Haha. Gilo po suh awek sendiri g kat manusia cam Jahar. [Eh, awek kah itu..saya kurang paham cite ni]. Ye ye, kunun2 CikNor tuh leh mengubah Jahar. Tapi, .... sungguh tidak logik!! Nampak cam alim2 gitu si Ocet, tapi boley biar kan Jahar tuh buat jahat. Pastuh xtegur ke nasihat ke suh berubah. Hish!!!! Penin tengok.

Haha. Thumbs up laa guna dialek. Seikhlas2 nya saya cakap, saya rasa cite neh hanya membuang masa dan memberi "pandangan" yang xbagus terhadap orang kelantan.

Rating: 4/10 <<---4 for wut?tah..sebab org ckp lagi bgus dari cite Razak. Haha. Ops. Saya terlambat tgk cite neh. Xkesah laa kn..nak komen gak! Hihi.



Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

7 WishingStar:

JameL said...

yeah..cite tu x bes..tp tnjk realiti..bleh lah 4/10...

Anonymous said...

bdk klantan ..
rasanya .. ok gak ..
memula tgk mmmg rasa cam xbesh
tgk skali lg ok la ..
tegur kne berhemah ..
btw .. awek bkn bini pas2 pn xpe
kes3

KhairunNadiah said...

azmil : realiti???hmm..xptt tnjuk dak kelantan nye realiti gitu..tunjuk ah yg molek2..xgitu??

encik-xde-name: maap ler..klo skali tgk dh xbest..cmne nk tgk 10x lak..hihi~~

pian said...

woo.. shoutbox kene blok. shout sini je la.

kn.. cang ngn mira g wayang x ajk.. ajk sesame derng je kt cenel lak tu..
T_T

seb bek aku ade plan len mlm ni.

KhairunNadiah said...

eley pian~~pdahal die nk tgk muvi ngn ckin je..pure2 cedey je tuh~

chunk said...

err..betol3 pian tu ske diajak2 ayam je..tp x pnah join pon.psal kitorg sme pempuan..

KhairunNadiah said...

haha..chunk len x ajak ayam je..jgn ajak pian~~hehe~~