Nota saya:

Tak tau nak tuleh pasal apa dah~~ T___T..

Lompat si katak lompat~ =)

Thursday, December 25, 2008

My lil Bro

7.44pm : dia tido??y??haha..sebab die majuk!!

About him :

Name : Muhammad Adi Naquiddin ( Is it rite spelling?ah..belasah je laa)
Age: 6 yrs old (2009)
Favourite Food: Yang pedas2 je! Selagi nasik kaler puteh no sambal atas nasik..die xpuas ati..(weird kid)
Favourite Drink: Hot water please!!! ( Teh & coffee )

Hurmm..coz of him..everyday kena masak sumthng yg pedas..sampai satu aritu..xde yg pedas then he tried sambal belacan!!haha..6 yrs old kid makan sambal belacan..haih!!breakfast lak..if ayah or mak dah wat air teh pastuh sejuk..grrr..dia akan paksa org (me!!) buat air teh panas baru juz 4 him..grrr..aha..lagi satu..die pn cam saya..penakut!!everytyme nak g toilet mesti kena teman *sigh* ..yang ni xley ah nk blame dia..sebab saya pun begitu..haha..annoying betol..dia seperti org tua yang suka membebel!!!

okes enuff !!haha~~got sumthng to do..




Alamak ada LIKE je..DISLIKE tak ada laaa..=p

7 WishingStar:

escapad said...

adi = budak,
adi = kN
kN = budak...

hahaha... neway, nak pasal iman plak... bias aa ko neh.. sket2 adi jer..

JameL said...

die penakut ??
takut gi toilet ??
tu aku sokong..
sbb salu kN nk gi toilet die suruh aku temankan kat UTP...
mmg pelik si KN nih...
kakakakakaka

KhairunNadiah said...

escapad : thnx sbb ckp aku budak..nmpk sgt aku mude~~heee..oh iman..later plak..
azmil : oihh pitnah neh..xpnh suh ko teman..grrr..

weizhu said...

jamel sibuk imagine teman kn gi toilet =x

Aishah AR said...

tah jamel...smpai tu pon die sempat gak nak mencelah...

KhairunNadiah said...

hahaha..azmil suke kot nk teman org g toilet..xdak sape suh die..xpe2..len x korg leh suh die..die willing je tuh~~

pIAn said...

saya juga suka makan pedas2. >.<